Saldžiausias Atvelykio margutis

2018-04-11

Balandžio 11 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko Atvelykio edukacinė programa „Zuikių mokyklėlė“. Dalyvius pasitiko Zuikis su Zuikiene ir Velykų bobutė Velykė.

Mokinukus pasveikino Prienų meno mokyklos vaikų grupė „Vitaminas D“ ir jų mokytoja Daiva Radzevičiene.

Edukacijoje dalyvavo: Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 3 b klasė ir mokytoja Rima Lyberienė; Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 2 d klasė ir mokytoja Diana Mikulevičienė; Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 1 b klasė ir mokytoja Laimai Vaitulevičiene, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 2 b klasė ir mokytoja Janina Pranckevičienė, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 2 c klasė ir mokytoja Daivai Grigaliūnienė, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 2 a klasė ir mokytoja Anastazija Levinskienė, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos priešmokyklinio ugdymo A grupė ir mokytoja Zita Dobiliene, Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos 2 a klasė ir mokytoja Danutė Baranauskienė.

Renginio metu vyko įvairūs užsiėmimai: didžiausio kiaušinio marginimas saldainiais, kiaušinių marginimas natūraliais dažais, „Gyvybės medžio“ kūrimas, šokio pamokos ir kiti.

Atsisveikindami vaikai šoko bendrą šokį, kurį išmoko užsiėmimų metu. Visi draugiškai ir linksmai pasidalijo saldainius nuo Valykinio margučio.

Daugiau nuotraukų galite rasti čia

 

Prienų kultūros ir laisvalaikio centro informacija