Mes švenčiame LAISVĘ! (KOVO 11-oji Išlauže)

2018-03-12
Jaukiai, ramiai ir pilietiškai Išlaužas šventė KOVO 11-ąją – Laisvę. Su džiaugsmu ir ramybe veiduose. Tradiciškai, su šventiniu tortu ir trispalviais balionais, pripildytais norų ir svajonių bei linkėjimų Lietuvai.
 
 
Renginys prasidėjo nuo Lietuvos Respublikos himno. Vėliau sveikinimo žodžius tarė Išlaužo seniūnijos seniūnas Tomas Skrupskas, Prienų rajono vicemeras Algis Marcinkevčius. Dainas dovanojo Išlaužo pagrindinės mokyklos moksleivė, nuostabaus balso savininkė Viktorija Tadaravičiūtė. Ją pasirodymui paruošė Išlaužo pagrindinės mokyklos muzikos mokytoja Aldona Armonienė. Išlaužo bendruomenės moterų vokalinis ansamblis visiems susirinkusiems padainavo Lietuvių liaudies dainas, kurioms akompanavo muzikantas (akordeonininkas) Ričardas Januškevičius.
 
 
Seniūnas renginio pabaigoje padėkojo visiems susirinkusiems, o taip pat – renginį padėjusiems organizuoti aktyviems bendruomenės nariams bei įteikė padėkas Viktorijai Tadaravičiūtei, Aldonai Armonienei, Išlaužo pagrindinei mokyklai, Išlaužo bendruomenei ir Robertai Ažukaitei-Zacharevičienei.
 
Tradicijos Išlaužo seniūnijoje yra puoselėjamos, jos vienija ir jungia žmones, bendruomenes.  Sugalvotus norus ir palinkėjimus išlaužiškiai segė prie šventinių balionų ir paleido į jau vakarėjantį dangų – su šypsenomis veiduose, tikėdami, kad viltys išsipildys. O, taip ir bus.
 
 
Renginį organizavo Išlaužo laisvalaikio salė, Išlaužo seniūnija, Išlaužo bendruomenė ir Išlaužo pagrindinė mokykla.
Organizatoriai dėkoja visiems renginio dalyviams ir žiūrovams.
 
Už nuotraukas dėkojame Jorūnei Gustaitytei. Nuotraukų daugiau galite rasti čia

 

Išlaužo laisvalaikio salės informacija