Prienų krašte sėkmės istorija dalinsis ir žinomas TV veidas Indrė Stonkuvienė

2018-03-27

Kovo 29 d. 13.00 val. Prienų rajono Išlaužo seniūnijoje vyks diskusija „Mano istorija – gali būti TAVO sėkmės istorija“. Renginio tikslas – pasidalinti sėkmės istorijomis ir įkvėpti jaunus žmones gyvenančius mažesniuose Lietuvos miestuose ir kaimuose primenant, kad esame dideli tiek, kiek patys sau tokiais leidžiame būti.

„Tokio formato renginys kaimiškoje teritorijoje yra daromas pirmą kartą. Atsižvelgdami, kad gyvename gausiame šiuolaikinių technologijų pasaulyje, renginį bandysime maksimaliai viešinti ir rodyti kas vyksta realiu laiku –  socialinio tinklo Facebook tiesioginės transliacijos programėle Live. Interaktyvioje diskusijoje galės dalyvauti visi norintys, tiek gyvenantys Lietuvoje, tiek užsienyje“ – teigia renginio iniciatorė Roberta Ažukaitė-Zacharevičienė.

Renginyje sutiko dalyvauti aktorė,  TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė. Savo patirtimi dalinsis Povilas Žarnauskas, kuris  šiuo metu yra didžiausios Lietuvoje prodiuserinės bendrovės „Be Tabu" ir KO rinkodaros vadovas bei verslininkas Jaunius Mališauskas – trijų UAB direktorius ir bendrasavininkas (kartu su žmona Dovile).

Diskusijos dalyviai yra labai skirtingi, tačiau, ir labai panašūs – visi siekia savo užsibrėžtų tikslų. O, ar visi tikslai pasiekti – sužinosime jau šį ketvirtadienį.

 

Tiesioginę transliaciją galėsite stebėti:  https://www.facebook.com/Prien%C5%B3-kult%C5%ABros-ir-laisvalaikio-centras-216160668404941/

 

Norinčius dalyvauti renginyje kviečiame registruotis iš anksto el.p. robertapklc@gmail.com (vietų skaičius ribotas).

 

Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Išlaužo laisvalaikio salės informacija